At finde det billigste mobilabonnement er ikke nemt. Der er forskellige faktorer, som man skal overveje i processen. Det er ikke sikkert, at billigst er bedst. Smart Advisor har derfor lavet en lille guide til hvordan, at man let finder de bedste til prisen.

1. Behov:

For at finde det billigste er det nødvendigt at kende sit behov. Det er heldigvis blevet nemmere, da man kan finde det på sin telefon. Men hvis du tjekker dit dataforbrug på selve telefonen, så skal du være opmærksom på, at den medregner den data du bruger via wifi netværk.

Ønsker du at vide hvor meget data, som du bruger i dit mobilabonnement? Så kan du logge ind på din personlige side ved dit mobilselskab. Her vil du kunne se hvor meget data, som du har brugt fra dit abonnement.

2. Dækning:

Når du kender dit behov, så er det vigtigt at undersøge dækningen. Der er ikke meget ved at have masser af gigabytes og tale, hvis du ikke har noget dækning.

Undersøg dækningen der hvor du bor. Du finder dækningskort på hjemmesiderne for de forskellige mobilselskaber. Vær opmærksom på at det ikke er alle selskaber, som har sit eget netværk. Der er 3 forskellige netværk i Danmark. TDC, 3 mobil og Telia-Telenor. Vær opmærksom på, at Telia og Telenor deler netværk, men er derudover konkurrenter.

3. Selskab:

Der er mange forskellige selskaber derude, som har mange forskellige fordele og ulemper. For at få de bedste tilbud, så er det en fordel at tage direkte kontakt til flere forskellige selskaber. Når du kender dit behov og ved hvilket dækningsnetværk, som vil være bedst for dig. Så udvælg dig 2-3 selskaber og ring til dem.

For tidskrævende? Usikker? Ikke glad for at ringe?
Smart Advisor hjælper dig gerne. Vi har mange års erfaring fra telebranchen, og kender den bedre end de fleste. Kontakt os eller skriv dig op via vores hjemmeside, så skal vi nok hjælpe dig til at finde det rette – det koster ikke noget

Rasmus Amdi Carlsen

Rasmus Amdi Carlsen

CEO

Modtag gratis sparetips